Τρόποι Πληρωμής

Στο E-timi προσπαθούμε να προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την πληρωμή της παραγγελίας σου. Παρακάτω μπορείς να δεις τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς κάθε στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Συνοπτικά είναι:

  • Πληρωμή με αντικαταβολή - Μετρητά χρήματα στον διανομέα courier
  • Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά - Kατάθεση
  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (μόνο online)

Αναλυτικά:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή - Μετρητά χρήματα στον διανομέα courier

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) δεν μπορούν να πληρωθούν με αντικαταβολή. Τέτοιου είδους παραστατικά θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

  • Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά - κατάθεση
  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (μόνο online)

2. Πληρωμή με τραπεζική μεταφορά - κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε σε μία από τις παρακάτω τράπεζες το τελικό ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι απαραίτητο να αποστείλετε το αποδεικτικό συναλλαγής με email στο info@e-timi.gr. Σε διαφορετική περίπτωση η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει.

Παρακάτω φαίνονται οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί:

  • ALPHA BANK GR8201404790479002002011480 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR9401722310005231091496089 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  • ΕΘΝΙΚΗ GR7701102350000023500392503 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  • EUROBANK GR0702600600000040200856076 ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

3. Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (μόνο online).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας δέχεται κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας, τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές σας με κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον αριθμό της κάρτα σας, την ημερομηνία λήξης της κάρτας, το 3ψηφιο κωδικό (CVV / CVC) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας καθώς και το ονοματεπώνυμο κατόχου της κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

4. Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Αφού έχετε προσθέσει στο online καλάθι σας τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε την αγορά σας, πατήστε στο κουμπί Masterpass. Αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει το ψηφιακό πορτοφόλι σας στο συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης, απλώς πατήστε Είσοδος και επιλέξτε την κάρτα πληρωμών και τη διεύθυνση αποστολής που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, από αυτές που έχετε ήδη αποθηκεύσει. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε μια νέα κάρτα ή διεύθυνση αποστολής κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας.

Oι online αγορές με τη χρήση Masterpass, γίνονται με την εγγύηση και την τεχνογνωσία του παγκοσμίου δικτύου πληρωμών της Mastercard. Αποθηκεύοντας όλες τις κάρτες και τις διευθύνσεις σας στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) της συνεργαζόμενης τράπεζας που θα επιλέξετε, η ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών από τη Mastercard κάνει το online checkout μία ξεχωριστή εμπειρία για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Masterpass.gr (https://masterpass.com/el-gr.html)

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενημερωμένοι για τις μεγάλες προσφορές μας!