Τρόποι Αποστολής

Στο e-timi.gr προσπαθούμε να προσφέρουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την αποστολή της παραγγελίας σου. Για οποιαδήποτε απορία μπορείς κάθε στιγμή να επικοινωνήσεις μαζί μας στο info@e-timi.gr

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών courier

Η εταιρεία μας έχοντας ως στόχο τη γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση των πελατών της έχει συνάψει συνεργασία με τις εταιρείες ταχυμεταφορών Elta Courier και ACS Courier, οι οποίες θεωρούνται από τις καλύτερες στον Ελλαδικό χώρο.
Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα διαφέρει από προϊόν σε προϊόν. Στο τέλος της κάθε παραγγελίας στον τρόπο επιλογής παραλαβής της παραγγελίας θα ενημερώνεστε για το συνολικό κόστος των μεταφορικών της παραγγελίας σας (ενδέχεται να υπάρχει διαφορά αν ο προορισμός είναι Δυσπρόσιτος σύμφωνα με την courier, στην οποία περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω mail για να σας ενημερώσουμε).
Σε περίπτωση που δεν έχετε στη διάθεση σας τον αριθμό αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στo orders@e-timi.gr και να μας το αιτηθείτε. Όλες οι παραγγελίες* που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00, αναχωρούν την επόμενη ημέρα.
Οι παραγγελίες* παραδίδονται μέσα σε 1-5 ημέρες, για αποστολές εντός Ελλάδας (αναλόγως πάντα και της περιοχής αποστολής της παραγγελίας π.χ δυσπρόσιτες περιοχές, νησιώτικοι προορισμοί κτλ)

Πληροφορίες Αποστολής

Από τη στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας και εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα την ετοιμάσουμε και θα την αποστείλουμε το αργότερο μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες. Μόλις η παραγγελία σας ετοιμαστεί και αποσταλεί, θα ενημερωθείτε με email.

Αναλυτικά οι χρεώσεις είναι:
Χερσαίοι προορισμοί : έως 2 κιλά το κόστος θα είναι 3.5€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0€ / 1kg
Νησιωτικοί προορισμοί : έως 2 κιλά το κόστος θα είναι 3.5€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0€ / 1kg
Δυσπρόσιτες περιοχές : έως 2 κιλά το κόστος θα είναι 4.5€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.4€ / 1kg
Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε στον χώρο σας (Αντικαταβολή) το κόστος είναι 2,00€ ανά αποστολή.

Χερσαίοι προορισμοί : από 11 κιλά και πάνω το κόστος θα είναι 8.5€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0€ / 1kg
Νησιωτικοί προορισμοί : από 11 κιλά και πάνω το κόστος θα είναι 11.00€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.0€ / 1kg
Δυσπρόσιτες περιοχές : από 11 κιλά και πάνω το κόστος θα είναι 15.00€, και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.4€ / 1kg
Αν έχετε επιλέξει να πληρώσετε στον χώρο σας (Αντικαταβολή) το κόστος είναι 2,00€ ανά αποστολή.

Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από την courier.

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Αν υπάρχει επιπλέον χρέωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς.

*Σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων ίσως υπάρξει καθυστέρηση για την οποία και θα σας ειδοποιήσουμε μέσω email.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να είστε ενημερωμένοι για τις μεγάλες προσφορές μας!